När du hyr rum hos oss får du, utöver ett mötesrum, en strukturerad trivsam miljö med personlig kvalité och flexibilitet, så du som hyresgäst kan fokusera på ditt uppdrag.

På Balanscenter hyr du som hyresgäst in dig utifrån dina behov – på kontraktsbasis med bestämda tider eller fria tider på timbasis via tjänsten Bokadirekt. Vi har rum för dig som söker samtalsrum, mötesrum, behandlingsrum, konferensrum eller yoga och dans studio. Lokalerna kan även hyras på kvällstid och helger; för kurser, workshops och föreläsningar. Du som hyresgäst har tillgång till en privat del, förvaringsutrymmen, och kök. Möbler, städning, wifi, ljus, näsdukar, papper, kritor, mm. står vi för.
Väntrummet är stort och vi serverar citronvatten och avslappnande musik.
På anslagstavlan presenteras hyresgästerna och vad som är på gång, precis som på vår Facebooksida.

Önskar du hyra terapirum? Kontakta oss först så vi får träffas och lära känna varandra. Skriv gärna en rad och berätta vad du gör och vad du har för planer.

OBS: Vi har för närvarande inte plats för fler hyresgäster på Balanscenter Södermalm. Vi har målsättningen att öppna ytterligare en enhet. Om du är intresserad kan du maila en intresseanmälan till: info@balanscenter.com.

För mötesrum skicka in en förfrågan enligt nedan. 

Läs mer genom att klicka på bilden nedan.

Balanscenter Södermalm 

Förfrågan Mötesrum & Evenemang